Uudenmaan Imupalvelu Oy logo

Lecasoran puhallus: Kustannustehokas vaihtoehto maan täyttöön

Ohessa kuvaamamme materiaalit.

Miksi valita puhallettava leca-sora maanrakennuskohteisiin?

Kun maanrakennusprojekti vaatii kevyitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, puhallettava leca-sora on erinomainen vaihtoehto. Leca-sora on kevytsoraa, joka koostuu pienistä rakeista. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten keveys, lämmöneristyskyky ja helppo käsiteltävyys, tekevät siitä ihanteellisen materiaalin monenlaisiin täyttötarpeisiin. Puhallustekniikalla leca-sora voidaan siirtää nopeasti ja tehokkaasti suoraan haluttuun kohteeseen, mikä säästää aikaa ja vähentää työvoiman tarvetta.

Uudenmaan Imupalvelun asiantunteva tiimi käyttää nykyaikaista kalustoa, joka mahdollistaa leca-soran puhaltamisen jopa 240m3 työpäivässä. Tämä nopeuttaa merkittävästi työmaan valmistumista ja vähentää kustannuksia, kun työvoiman tarve pienenee ja aikataulut tiukentuvat. Puhallettava leca-sora on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä sen avulla voidaan välttää maaperän tiivistymistä ja parantaa maan kuivatusominaisuuksia.

Monipuoliset käyttökohteet ja tehokas toteutus

Leca-soran puhallusmenetelmä soveltuu erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin. Uudenmaan Imupalvelu on toteuttanut lukuisia projekteja, joissa leca-soraa on käytetty esimerkiksi talojen alapohjien täyttöön, välipohjien täyttöön sekä luonnollisesti Leca-sora kattojen kattorakenteisiin. Puhallettava leca-sora on erityisen hyödyllinen vaikeapääsyisissä kohteissa, joissa perinteiset täyttömenetelmät eivät ole mahdollisia tai ne ovat liian aikaa vieviä ja kalliita.

Uudenmaan Imupalvelun kokenut henkilöstö ja tehokas kalusto takaavat, että kaikki työkohteet suoritetaan sovitussa ajassa ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pneumaattisen materiaalin siirto on tarkoituksenmukainen ratkaisu, kun halutaan minimoida häiriöt työmaalla ja varmistaa, että työ suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Yrityksen laajentuminen Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueille on osoitus palvelun laadusta ja asiakkaiden luottamuksesta.

Uudenmaan Imupalvelun asiantuntemus ja palvelut

Uudenmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1980. Yrityksen pitkä kokemus ja jatkuva koulutus takaavat, että jokainen työntekijä on alansa asiantuntija. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän projekteihinsa suhtaudutaan ammattitaidolla ja että lopputulos on laadukas. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu suurtehoimurointi ja -puhallus, ja se pystyy palvelemaan asiakkaita koko Suomen alueella.

Yrityksen kalusto on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaativiin tarpeisiin. Kaluston imu/ puhallusteho ja säiliön tilavuus mahdollistavat suurtenkin materiaalimäärien siirron tehokkaasti ja turvallisesti. Uudenmaan Imupalvelun palvelut ovat kustannustehokkaita, sillä ne vähentävät tarvetta manuaaliselle työlle ja nopeuttavat työmaan valmistumista. Yrityksen kasvu ja henkilöstön määrän lisääntyminen ovat osoitus siitä, että asiakkaat arvostavat laadukasta ja luotettavaa palvelua.