Uudenmaan Imupalvelu Oy logo

Imupalvelut Uudellamaalla — Uudenmaan Imupalvelu Oy

Uudenmaan Imupalvelu Oy tarjoaa imupalvelut koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa muualle Suomeen. Monipuolisiin työkohteisiimme kuuluvat mm. talojen alustilat, eristeiden poistot välipohjista, öljysäiliöiden ja viemärilinjojen täytöt ja korjaukset. Meillä on Uudenmaan lisäksi toimipisteet Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla, mutta palvelemme kuitenkin tarvittaessa koko Suomen alueella! Kun kaipaat asiantuntijan suurtehoimurointiin tai puhallukseen Uudellamaalla tai muualla Suomessa, ota yhteyttä!

Monipuoliset imupalvelut

Teemme suurtehoimurointia ja -puhallusta nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla, jonka imuteho on 4500-10 000 kuutiota tunnissa vapaata ilmaa. Suurtehoimuroinnin lisäksi saat yritykseltämme puhalluspalvelut, putkistojen korjaukset sekä alustilojen kunnostukset ja kuntokartoitukset. Tutustu lisää palveluihimme!


Työkohteisiimme lukeutuvat mm. talojen alustilat, eristeiden poistot välipohjista, öljysäiliöiden ja viemärilinjojen täytöt ja korjaukset, sekä muut vaikeat kohteet, joissa pneumaattinen materiaalin siirto on tarkoituksenmukaisin ratkaisu.

Monipuolinen kalusto monipuolisiin kohteisiin

Teemme suurtehoimurointia ja -puhallusta nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla. Olemme kehittäneet ja patentoineet menetelmän, jossa säiliö täytetään koneellisesti. Tällöin voimme varmistaa tauottoman työskentelyn koko päivän ajaksi. Yrityksemme kone- ja miehistökapasiteetti riittää kattamaan kerralla useat työkohteet niiden koosta riippumatta.

  • Patentoitu menetelmä
  • Tehokas kalusto
  • Imuteho on 4500-10 000 kuutiota tunnissa vapaata ilmaa.
  • Käytössä olevan kaluston säiliön tilavuus on 10-25 kuutiota
  • Käytettävän letkun koko on 6” tai sitä pienempi riippuen työkohteesta.
  • Imurobotit ahtaisiin tiloihin
  • Betonimurskaimet

Panostamme osaamiseen ja tuotekehitykseen

Panostamme tuotekehitykseen ja pyrimme jatkuvasti tehokkaampiin ratkaisuihin. Meillä on oma korjaamo, jossa korjaamme ja kehitämme kalustoamme yhä paremmaksi. Olemme mm. kehittäneet ja patentoineet puhallusjärjestelmän soralle, sepelille ja vaahtolasille. Kehittämässämme menetelmässä säiliö täytetään koneellisesti, joka varmistaa tauottoman työskentelyn koko päivän ajaksi. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tuoda parantuneen tehokkuuden hyödyt myös asiakkaillemme. Kun kaipaat imupalveluiden asiantuntijaa, ota meihin yhteyttä!