Skip to main content

Uudenmaan Imupalvelu Oy toteuttaa putkistojen kartoituksen kustannustehokkaasti

Uudenmaan Imupalvelu palvelee asiakkaitaan Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Varsinais-Suomessa, ja tarvittaessa ympäri maan. Monipuoliset tutkimus- ja kaivuupalvelut toteutetaan nykyaikaisella kalustolla sekä huolellisella ammattitaidolla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tilaa putkistojen kuntokartoitus.

Putkistojen kartoitus Uudenmaan Imupalvelu

Toimiva sokkeli pysyy kuivana

Putkistojen ja salaojitusten kuntotarkastus on tarpeellista toteuttaa, kun sokkelissa esiintyy kosteutta tai kalkkihärmää. Salaojaputket ovat voineet tukkeutua tai putkisto vaurioitua. Kun salaojitus ei toimi, sulamisvedet ja maaperän kosteus jäävä rasittamaan rakennuksen perustuksia ja aiheuttavat kosteusvaurioita. Tunkkainen haju kellarissa voi olla myös merkki piilevästä ongelmasta. Mikäli olet havainnut kosteutta sokkelissa tai epäilet salaojituksen kuntoa ja toimivuutta, ota yhteyttä Uudenmaan Imupalveluun. Kokeneet asiantuntijamme tarkastavat putkistot ammattitaidolla ja huolellisella otteella.

Suurtehopuhallus Uusimaa ja lähialueet

Linjojen korjaukset ja kaivojen korotukset

Putkistojen kuntotarkastus toteutetaan vaiheittain kohteen tarpeen mukaan. Palveluihin kuuluvat salaojituksen kuvaus- ja huuhtelutyöt sekä linjojen ja kaivojen korotukset. Lisäksi toteutamme jätevesi- ja hulevesiputkistojen kuntotarkastuksia.

Salaojituksen kuvaus: Putkistot kuvataan salaojituksen kaivoväli kerrallaan ja tarkistetaan salaojituksen toimivuus. Kuvatallenne toimitetaan tilaajan käyttöön.

Korkomittaus: Korkomittauksella selvitetään onko putkistolinjat asennettu oikeaan syvyyteen. Tarkistetaan, että vesi kulkee haluttuun suuntaan linjastossa.
Salaojien huuhtelu: Putkistot huuhdellaan tarvittaessa. Huuhtelua pyritään normaaliolosuhteissa välttämään, jotta salaoja ei tukkeudu irtosedimentistä.

Kaivojen kaivuu ja korotus: Kaivot kaivetaan esille ja korotetaan tarvittaessa. Työ toteutetaan omaa kalustoa käyttäen. Uudenmaan Imupalvelu Oy:lla on käytössään kaivinkoneita aina 0,7 tonnin painoluokasta 8 tonniin saakka.

Putkistojen ja salaojien kuntotarkastus tulee toteuttaa mahdollisimman nopealla aikataululla kosteuden havaitsemisen jälkeen. Näin estetään kosteusvaurioiden leviäminen laajemmalle alueelle ja syvemmälle rakenteisiin. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja sovitaan kuntotarkastuksen aikatauluista.

Putkistojen kuvaukset ja kartoitukset
Lauri Järvinen
0400 167 075