Skip to main content

Putkistojen kuvaukset ja korjaukset

Putkistojen kuvaukset ja korjaukset suorittaa Uudenmaan Imupalvelu Oy! Teemme viemäreiden, salaojien ja vesiputkien korjaukset Uudenmaan lisäksi myös Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Monipuolisen kaluston ja pitkän kokemuksemme ansiosta teemme putkistojen kuvaukset ja korjaukset tehokkaasti ja huolellisesti jokaisessa kohteessa, aikataulussa pysyen. Kun kaipaat osaavaa tekijää putkistojen kuvauksiin tai korjauksiin, ota meihin yhteyttä!

Putkistojen korjaukset

Korjaamme rakennusten alla kulkevia viemäreitä

Jos rakennuksessa on ns. kantavat lattiat viemärien korjaus on mahdollista suorittaa ulkokautta. Sokkelin ali tai läpi tehdään kulkuaukko talon alle, putket imetään imuautolla esiin (tunneli talon alle). Putket uusitaan/korjataan, käytävä täytetään puhaltamalla uudet täyttömateriaalit jos on tarpeen. Näin tehden rakennuksen sisäpuolella ei tarvitse välttämättä tehdä mitään korjaustöitä. Usein käyttämämme työmenetelmä on myös kustannustehokkain.

Jos rakennuksessa ei ole kantavia lattioita, lattia poistetaan viemärin kohdalta. Putket imetään esiin, uusitaan/korjataan, aukko täytetään puhaltamalla ja lattiat korjataan ennalleen. Nämä työmenetelmät ovat usein vaihtoehto ns. putkien sujuttamiselle (vanhan putken uudelleenpäällystäminen). Teemme jokaisesta kohteesta myös työkohteen kartoituksen ja kustannusarvion.

Teemme monipuolisesti myös suurtehoimuroinnitpuhalluspalvelut ja tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset.

Tehokas kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta laadun takeena

Käyttämämme kalusto säästää usein aikaa ja vaivaa perinteisiin putkistojen korjausmenetelmiin verrattuna. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti ennen töiden aloitusta, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Tehokkaan kalustomme avulla teemme kohteet sovitussa ajassa, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Kun kaipaat tehokasta ammattilaista viemäreiden, salaojien ja vesiputkien korjauksiin, ota meihin yhteyttä!