Skip to main content

Suurtehoimurointi teollisuuskohteissa: Tehokas ratkaisu suurten määrien siirtämiseen

Miksi valita pneumaattinen materiaalin siirto?

Teollisuuden eri aloilla kohtaamme usein haasteita, kun on kyse suurten materiaalimäärien siirtämisestä turvallisesti ja tehokkaasti. Pneumaattinen materiaalin siirto, joka tunnetaan myös nimellä suurtehoimurointi tai suurtehopuhallus, on noussut suosituksi menetelmäksi monenlaisissa teollisuuskohteissa. Uudenmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, tarjoten asiakkailleen korkealaatuista palvelua jo vuodesta 1980. Erikoistumisemme ilmalla tapahtuvaan siirtoon mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut materiaalien käsittelyyn.

Yrityksemme käyttämä kalusto on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativimpiakin tarpeita. Imutehomme, joka yltää jopa 10000 kuutiometriin tunnissa, mahdollistaa suurtenkin määrien siirtämisen nopeasti ja vaivattomasti. Kalustomme säiliötilavuus ja letkukoot on valittu siten, että ne soveltuvat optimaalisesti erilaisiin työkohteisiin, olipa kyseessä sitten imurointi tai puhallus.

Monipuoliset palvelut teollisuuden tarpeisiin

Uudenmaan Imupalvelu tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat erilaiset teollisuuden tarpeet. Olemme erikoistuneet kaikenlaisten materiaalien, kevyiden ja raskaiden, siirtoon.  Monipuolinen kalustomme ja kokenut henkilöstömme takaavat, että voimme tarjota juuri oikeanlaisen ratkaisun kuhunkin haasteeseen.

Laajennuksemme Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueille vuonna 2021 on mahdollistanut palveluidemme tarjoamisen entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Vaikka toimintamme keskittyy Uudenmaan alueelle, palvelemme asiakkaita tarvittaessa koko Suomen laajuisesti. Yhteistyössä asiakkaan kanssa laadimme aikataulut ja suunnitelmat, jotka varmistavat projektien sujuvan etenemisen ja onnistumisen.

Asiantuntemus ja laadukas kalusto – avaimet menestykseen

Uudenmaan Imupalvelun menestyksen kulmakivet ovat asiantunteva henkilöstö ja laadukas kalusto. Henkilöstömme koostuu 36 ammattilaisesta, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Jatkuva koulutus ja osaamisen kehittäminen takaavat, että pysymme ajan tasalla alan uusimmista menetelmistä ja teknologioista.

Tehokkaan kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan projekteja sovitussa aikataulussa, ilman että laatu kärsii. Tämä on erityisen tärkeää teollisuuskohteissa, joissa aikataulut ovat tiukat ja työn on sujuttava häiriöttä. Uudenmaan Imupalvelun avulla voitte olla varmoja, että suurtehopalvelut suoritetaan ammattitaidolla ja tehokkuudella, joka vastaa teollisuuden korkeita standardeja.

Lue myös: