Skip to main content

Suurtehoimurointi Uudellamaalla: Asiantuntijat Uudenmaan Imupalvelulta

Uudenmaan Imupalvelu – Pneumaattisen materiaalinsiirron edelläkävijä

Uudenmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, joka on tarjonnut laadukkaita suurtehoimurointi- ja puhalluspalveluita jo vuodesta 1980. Yrityksen pitkä kokemus ja erikoistuminen pneumaattiseen materiaalin siirtoon takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Vuonna 2021 tapahtunut laajentuminen Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle on osoitus yrityksen kasvusta ja halusta palvella asiakkaita entistä laajemmin. Vaikka toiminta keskittyy Uudellemaalle, palvelumme ulottuvat tarvittaessa koko Suomen alueelle.

Uudenmaan Imupalvelun kalusto on nykyaikainen ja tehokas, mikä mahdollistaa suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen toteuttamisen vaativissakin olosuhteissa. Kaluston imuteho yltää jopa 10000 kuutiometriin vapaata ilmaa tunnissa, ja säiliöiden tilavuudet vaihtelevat 10-30 kuutiometrin välillä. Tämä varmistaa, että niin talojen alapohjat, eristeiden poistot kuin muutkin haastavat kohteet saadaan käsiteltyä tehokkaasti ja turvallisesti.

Monipuoliset palvelut ja ammattitaitoinen henkilöstö

Uudenmaan Imupalvelun tarjoamat palvelut kattavat laajan kirjon erilaisia suurtehoimurointi- ja puhallustöitä. Olemme erikoistuneet muun muassa talojen alapohjien saneeraukseen, massojen vaihtoon, välipohjien eristeiden poistoon, öljysäiliöiden täyttöihin sekä viemärilinjojen huoltoihin. Asiakkaamme luottavat meihin erityisesti silloin, kun työkohteet ovat vaativia ja edellyttävät erityistä osaamista pneumaattisessa materiaalin siirrossa.

Henkilöstömme ammattitaito on Uudenmaan Imupalvelun ylpeydenaihe. Työntekijämme ovat alansa asiantuntijoita ja heidän osaamistaan ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella. Kasvaneen henkilöstömäärämme myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin. Jokainen työ suoritetaan huolellisesti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, mikä takaa parhaan lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden.

Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ensin

Ympäristön huomioiminen ja turvallisuus ovat keskeisiä arvoja Uudenmaan Imupalvelun toiminnassa. Käytämme työssämme ainoastaan parhaita menetelmiä varmistaen, että kaikki toimenpiteet toteutetaan huolellisesti. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on aina etusijalla, ja noudatamme tiukkoja turvallisuusmääräyksiä kaikissa toimissamme.

Uudenmaan Imupalvelu on sitoutunut tarjoamaan palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä asiakkaiden tarpeita, vaan myös edistävät ympäristön hyvinvointia. Tämä tarkoittaa jatkuvaa panostusta uusiin, entistä tehokkaampiin teknologioihin, jotka mahdollistavat suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen toteuttamisen vastuullisesti.

Lue myös: