Uudenmaan Imupalvelu Oy logo

Pirkanmaan Imupalvelu: Suurtehopuhalluksen ammattilaiset

Ohessa kuvaamamme materiaalit.

Pirkanmaan Imupalvelu: Pneumaattisen materiaalinsiirron edelläkävijä

Pirkanmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, joka on tarjonnut laadukkaita pneumaattisia materiaalinsiirtoja jo vuodesta 1980. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa suurtehoimurointi ja soran puhallus, jotka ovat välttämättömiä palveluita monenlaisissa rakennus- ja saneerausprojekteissa. Pirkanmaan Imupalvelu on valmis palvelemaan asiakkaita koko Suomen laajuisesti yrityksen kasvun myötä ja halusta palvella asiakkaita entistä laajemmin.

Yrityksen käytössä oleva kalusto on huippuluokkaa, ja se mahdollistaa tehokkaan ja nopean työskentelyn. Kaluston imuteho yltää jopa 10000 kuutiometriin vapaata ilmaa tunnissa, mikä takaa sen, että vaativatkin kohteet saadaan käsiteltyä ajallaan ja tehokkaasti. Säiliötilavuudet vaihtelevat 10-30 kuution välillä, ja letkukoot ovat joustavasti valittavissa työkohteen vaatimusten mukaisesti. Tämä joustavuus ja tehokkuus ovat syitä, miksi monet asiakkaat luottavat Pirkanmaan Imupalvelun ammattitaitoon.

Monipuoliset palvelut vaativiin kohteisiin

Pirkanmaan Imupalvelu on erikoistunut monenlaisiin kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä osaamista ja kalustoa. Eristeiden poisto välipohjista, öljysäiliöiden ja viemärilinjojen täytöt sekä korjaukset ovat esimerkkejä työkohteista, joissa yrityksen palveluita tarvitaan. Pneumaattinen materiaalin siirto on erityisen tarkoituksenmukaista silloin, kun työskentelytila on ahdas tai kun perinteiset menetelmät eivät ole mahdollisia tai turvallisia.

Kasvun myötä Pirkanmaan Imupalvelun ammattilaisten joukko on laajentunut 36 henkilöön, ja jokainen työntekijä on alansa asiantuntija. Henkilöstön jatkuva koulutus takaa, että palvelut pysyvät ajan tasalla ja että asiakkaat voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua. Yrityksen sitoutuminen aikatauluihin ja tehokkaaseen työskentelyyn tarkoittaa, että projektit valmistuvat sovitussa ajassa minimoiden häiriöt asiakkaan toimintaan.

Laadukas kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö

Laadukas kalusto on yksi Pirkanmaan Imupalvelun menestyksen kulmakivistä. Tehokas ja nykyaikainen kalusto mahdollistaa suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen toteuttamisen vaativissakin olosuhteissa. Kaluston suuri imuteho ja säiliötilavuus varmistavat, että työt sujuvat nopeasti ja tehokkaasti, mikä on etu erityisesti aikataulutettujen projektien puitteissa.

Henkilöstön ammattitaito ja jatkuva koulutus ovat toinen tärkeä tekijä, joka erottaa Pirkanmaan Imupalvelun kilpailijoistaan. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän projekteihinsa kohdistuu aina korkeatasoista osaamista ja että työt suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Yrityksen palveluksessa olevat ammattilaiset ovat valmiita kohtaamaan haasteet ja tarjoamaan ratkaisuja monimutkaisiinkin ongelmiin.