Skip to main content

Tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset

Tarvitsetko ammattilaista tekemään tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset? Uudenmaan Imupalvelu Oy suorittaa alapohjien tarkastukset ja kunnostukset Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Tarvittaessa teemme kunnostukset ja kartoitukset myös muualla Suomessa. Tehokkaan kalustomme avulla esimerkiksi massan vaihdot sujuvat käden käänteessä. Pitkän kokemuksemme ansiosta tekemämme työmaat valmistuvat ajallaan, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti Kun kaipaat osaavia tekijöitä alapohjien tarkastukseen ja kunnostukseen, ota meihin yhteyttä!

Tuulettuvien alapohjien kunnostukset

Suoritamme tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset

Kosteus- ja homeongelmat ilmenevät usein hajuhaittoina. Tyypillisesti näitä ongelmia esiintyy rakennuksissa, joissa salaojitus ja ilmanvaihto on tehty puutteellisesti. Jos epäilette, että alustiloissa on ongelmia, kuntokartoituksella voidaan selvittää vahingon laajuus ja kunnostustarve hinta-arvoineen. Teemme korjaustöitä myös asiakkaan omien suunnitelmien ja kartoitusten mukaisesti.

Alapohjissa yleisimmin suoritettuja töitä ovat:

  • massanvaihdot
  • salaojitustyöt
  • ilmanvaihdon parantaminen
  • lämmöneristyksen parantaminen
  • kapillaarikatkon puhalluksen/asentamiset

Teemme myös monipuolisesti myös suurtehoimuroinnit, puhallustyöt ja putkistojen korjaukset. Tutustu lisää ja pyydä tarjous!

Alapohjien kunnostus
Alapohjien kunnostus
Alapohjien kunnostus
Alapohjien kunnostus
Alapohjien kunnostus