Uudenmaan Imupalvelu Oy logo

Tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset – Uudenmaan Imupalvelu Oy

Tarvitsetko ammattilaista tekemään tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset? Uudenmaan Imupalvelu Oy suorittaa alustilojen tarkastukset ja kunnostukset Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Tarvittaessa teemme kunnostukset ja kartoitukset myös muualla Suomessa. Tehokkaan kalustomme avulla esimerkiksi massan vaihdot sujuvat käden käänteessä. Pitkän kokemuksemme ansiosta tekemämme työmaat valmistuvat ajallaan, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti Kun kaipaat osaavia tekijöitä alustilojen tarkastukseen ja kunnostukseen, ota meihin yhteyttä!

Suoritamme tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset

Kosteus- ja homeongelmat ilmenevät usein hajuhaittoina. Tyypillisesti näitä ongelmia esiintyy rakennuksissa, joissa salaojitus ja ilmanvaihto on tehty puutteellisesti. Jos epäilette, että alustiloissa on ongelmia, kuntokartoituksella voidaan selvittää vahingon laajuus ja kunnostustarve hinta-arvoineen. Teemme korjaustöitä myös asiakkaan omien suunnitelmien ja kartoitusten mukaisesti.

Alustiloissa yleisimmin suoritettuja töitä ovat:

  • massanvaihdot
  • salaojitustyöt
  • ilmanvaihdon parantaminen
  • lämmöneristyksen parantaminen
  • kapillaarikatkon puhalluksen/asentamiset


Teemme myös monipuolisesti myös suurtehoimuroinnit, puhallustyöt ja putkistojen korjaukset. Tutustu lisää ja pyydä tarjous!