Skip to main content

Suurtehopuhallus Uudellamaalla

Pneumaattisen materiaalin siirron asiantuntijat

Uudenmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1980 lähtien. Erikoistunut pneumaattiseen materiaalin siirtoon, yritys on tunnettu kyvystään hoitaa vaativatkin suurtehoimurointi- ja puhallustyöt ammattitaidolla. Vuosien varrella palvelualueemme on laajentunut kattamaan myös Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan, mutta olemme valmiita vastaamaan kutsuun missä tahansa Suomen nurkassa.

Palvelumme kattavat monipuoliset kohteet, kuten talojen alapohjat ja eristeiden poistot, sekä monenlaiset täyttö- ja korjaustyöt. Käytössämme oleva kalusto on huippuluokkaa, ja sen avulla pystymme takaamaan nopeat sekä tehokkaat toimenpiteet kaikenlaisissa työkohteissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua, ja heidän osaamistaan ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella.

Tehokkuutta ja tarkkuutta suurtehoimuroinnissa

Kun kyseessä on suurtehoimurointi, Uudenmaan Imupalvelu on alallaan luotettava valinta. Käytössämme olevat imurit, joiden imuteho yltää jopa 10000 kuutiometriin tunnissa, mahdollistavat nopeat ja tehokkaat siirrot. Säiliötilavuutemme, 10-30 kuutiota, sekä joustavat letkukoot 4-8 tuumaa, takaavat, että voimme räätälöidä palvelumme juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Erityisen ylpeitä olemme kyvystämme suoriutua haastavista kohteista, joissa perinteiset menetelmät eivät tule kyseeseen. Meillä on tarvittava tietotaito ja kalusto näiden toimenpiteiden toteuttamiseen. Asiakkaan kanssa sovittu aikataulu on meille kunnia-asia, ja teemme työmme aina sovitussa ajassa.

Laajentunut palvelu ja kasvava ammattilaisten joukko

Laajentumisemme myötä olemme voineet palvella asiakkaitamme entistä kattavammin. Uudenmaan Imupalvelu on kasvanut merkittäväksi toimijaksi suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen alalla, ja tämä näkyy myös henkilöstömme kasvavana määränä. Jokainen tiimimme jäsen on alansa ammattilainen, joka on valmis vastaamaan haasteisiin ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja nopeaa palvelua, joka perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja jatkuvaan kehitykseen. Ota yhteyttä Uudenmaan Imupalveluun, kun tarvitset alan parasta osaamista suurtehoimurointiin ja -puhallukseen.

Lue myös: