Skip to main content

Leca-sorapuhallus: Tehokas tapa täyttää tilaa

Pneumaattinen materiaalin siirto rakennuskohteissa

Rakennus- ja saneerauskohteissa tilojen täyttö on usein haasteellista, erityisesti silloin kun puhutaan ahtaista tai vaikeapääsyisistä paikoista. Uudenmaan Imupalvelu tarjoaa ratkaisun näihin haasteisiin pneumaattisen materiaalin siirron, eli ilmalla tapahtuvan Leca-sorapuhalluksen muodossa. Tämä menetelmä mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavan täyttää tiloja, kuten alapohjia tai onteloita, ilman perinteisen kaivinkoneen aiheuttamaa haittaa ympäristölle.

Pneumaattisen siirron etuna on sen tarkkuus ja joustavuus. Uudenmaan Imupalvelun kalusto mahdollistaa materiaalin siirron jopa 10-25 kuution säiliöistä, ja 6 tuuman tai pienempien letkujen avulla pääsemme käsiksi myös hankaliin kohteisiin. Tämä menetelmä on ihanteellinen esimerkiksi silloin, kun tarvitaan täyttöä öljysäiliöiden poiston jälkeen tai viemärilinjojen korjauksissa.

Leca-soran monipuoliset käyttökohteet

Leca-sora eli kevytsora on erinomainen materiaali monenlaisiin täyttötarpeisiin. Sen keveys, hyvä kantavuus ja eristävyys tekevät siitä suositun valinnan erityisesti rakennusten alustilojen täytössä. Uudenmaan Imupalvelun asiantuntijat hallitsevat leca-soran puhalluksen tehokkaasti, varmistaen materiaalin tasaisen jakautumisen ja tiivistymisen kohteessa.

Leca-soran käyttö ei rajoitu pelkästään uudisrakentamiseen, vaan se soveltuu myös vanhojen rakennusten saneeraukseen. Eristeiden poistot välipohjista ja muut remonttitilanteet, joissa vanha materiaali tulee korvata uudella, kohteet hyötyvät suuresti leca-soran ominaisuuksista. Uudenmaan Imupalvelun kaluston avulla työ suoritetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti, minimoiden työmaan häiriöt.

Uudenmaan Imupalvelun asiantuntemus ja kalusto

Vuodesta 1980 toiminut Uudenmaan Imupalvelu on kasvanut alansa huippuosaajaksi. Yrityksen palveluksessa työskentelee 36 alan ammattilaista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Jatkuva koulutus ja nykyaikainen kalusto takaavat, että jokainen projekti toteutetaan laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Suurtehoimurointi ja -puhallus ovat vaativia toimenpiteitä, jotka edellyttävät erityistä osaamista ja kalustoa. Uudenmaan Imupalvelun kaluston imuteho yltää 4500-10000 kuutiometriin vapaata ilmaa tunnissa, mikä mahdollistaa suurtenkin tilojen nopean käsittelyn. Yrityksen laajentuminen Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueille vuonna 2021 on osoitus palvelun kysynnästä ja yrityksen kyvystä vastata asiakkaiden tarpeisiin koko Suomen alueella.

Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas ratkaisu

Pneumaattinen materiaalin siirto on paitsi tehokas, myös ympäristöystävällinen tapa hoitaa rakennuskohteiden täyttötarpeet. Verrattuna perinteisiin menetelmiin, kuten maan kaivamiseen ja kuljettamiseen, ilmalla tapahtuva siirto vähentää merkittävästi päästöjä ja maan käsittelyyn liittyvää ympäristökuormitusta.

Kustannustehokkuus on yksi Uudenmaan Imupalvelun toiminnan kulmakivistä. Tehokkaan kaluston ja ammattitaitoisen henkilöstön ansiosta työt valmistuvat nopeasti, mikä säästää asiakkaan aikaa ja rahaa. Lisäksi leca-soran käyttö voi tuoda säästöjä pitkällä tähtäimellä, sillä sen eristävät ominaisuudet parantavat rakennuksen energiatehokkuutta.

Lue myös: