Uudenmaan Imupalvelu Oy logo

Pirkanmaan Imupalvelu: Ammattitaitoiset suurtehopuhalluksen asiantuntijat

Ohessa kuvaamamme materiaalit.

Pirkanmaan Imupalvelu – Suurtehoimuroinnin edelläkävijä

Pirkanmaan Imupalvelu on alansa pioneeri, joka on tarjonnut laadukkaita suurtehoimurointipalveluita jo vuodesta 1980. Yrityksemme erikoistuminen pneumaattiseen materiaalin siirtoon on tehnyt meistä luotettavan kumppanin monille teollisuudenaloille. Asiakkaidemme tarpeet ovat moninaiset, ja me Pirkanmaan Imupalvelussa olemme valmiita vastaamaan niihin ammattitaidolla ja tehokkaalla kalustolla.

Käytössämme oleva kalusto on suunniteltu vastaamaan vaativimpiakin tarpeita. Imutehomme yltää 4500-10000 kuutiometriin vapaata ilmaa tunnissa, ja säiliötilavuutemme on 10-30 kuutiota. Letkukokomme vaihtelee työkohteen mukaan, joten pystymme tarjoamaan aina optimaalisen ratkaisun. Olipa kyseessä sitten talojen alapohjien puhdistus, eristeiden poisto välipohjista tai öljysäiliöiden ja viemärilinjojen täytöt ja korjaukset, meillä on tarvittava osaaminen, ammattitaito ja välineet työn suorittamiseen.

Laadukasta palvelua ja ammattitaitoista henkilöstöä

Pirkanmaan Imupalvelun menestyksen salaisuus piilee ammattitaitoisessa henkilöstössämme. Olemme kasvaneet 36 hengen vahvuiseksi tiimiksi, joka on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Jatkuva koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat meille itsestäänselvyyksiä, sillä haluamme varmistaa, että pysymme aina alan kehityksen kärjessä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että työmme on paitsi laadukasta, myös turvallista ja ympäristöystävällistä.

Tehokkaan kalustomme ja kokeneen henkilöstömme ansiosta pystymme toteuttamaan suurtehoimurointi- ja puhallusprojektit sovitussa aikataulussa. Ymmärrämme, että aikataulut ovat usein tiukkoja ja työn on sujuttava häiriöttä. Siksi olemme panostaneet prosesseihimme niin, että voimme taata asiakkaillemme nopeat ja joustavat palvelut. Kun tarvitsette kumppania, joka ymmärtää suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen vaatimukset, Pirkanmaan Imupalvelu on valintanne.

Monipuoliset palvelut erilaisiin tarpeisiin

Ei ole väliä, onko kyseessä suuri teollisuusprojekti tai pienempi yksityinen työmaa, Pirkanmaan Imupalvelu tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Monipuolisuus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme palvelleet asiakkaitamme erilaisissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, yksityiskohteissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa tiloissa. Pneumaattinen materiaalin siirto on tehokas ja turvallinen tapa käsitellä erilaisia aineksia, ja meillä on vuosikymmenten kokemus sen hyödyntämisestä.

Kun valitsette Pirkanmaan Imupalvelun, saatte käyttöönne alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävän kaluston ja osaavan henkilöstön. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä palveluita, jotka täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten voimme auttaa juuri teidän projektissanne.